Sistem Danışmanlığı

UYGULAMA

Sistem Danışmanlığı

Bir yönetim sistemi, bir organizasyonun hedeflerini gerçekleştirmek için birbiriyle ilişkili iş parçalarını yönetme şeklidir. Bu hedefler, ürün veya hizmet kalitesi, operasyonel verimlilik, çevresel performans, iş yerinde sağlık ve güvenlik gibi bir dizi farklı konular ile bağlantılı olabilir.

ISO yönetim sistemi standartları (YSS), kuruluşların hedeflerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için (artan çalışan farkındalığı ve yönetim liderliği ile) bilinçli olarak uygulayabilecekleri tekrarlanabilir adımları belirleyerek ve şirketin kendini değerlendirme, düzeltme ve iyileştirme faaliyetlerinin sürekli bir döngüsünü yansıtacak şekilde bir organizasyon kültürü oluşturarak kuruluşların performanslarını iyileştirmelerine yardımcı olur.

ISO 9001
Kalite Yönetimi
Organizasyonun kendisini iyileştirebilecek bir altyapıya kavuşması ve müşteri memnuniyetini hedefleyen bir kültür kazanmasını sağlar.
ISO 14001
Çevre Yönetimi
ISO 14001 çevre yönetim sistemi ile kuruluşlar, çevre boyutlarını belirleyebilir, riskleri yönetebilir ve bunu sistematik hale getirebilirler.
ISO 22000
Gıda Güvenliği
İnsan sağlığına yönelik gıda güvenliği ile ilgili fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikeleri önlemeyi, yok etmeyi veya belirli seviyelere indirmeyi amaçlayan bir gıda güvenliği yönetim sistemidir.
ISO 22301
İş Sürekliliği
İş sürekliliğinin oluşturulması, uygulanması, izlenmesi, gözden geçirilmesi, sürekliliğinin sağlanması ve iyileştirilmesi için risk yaklaşımını esas alan bir yönetim sistemi standartıdır.
ISO 50001
Enerji Yönetimİ
Kuruluşların enerji verimliliği, kullanımı ve tüketimi dahil enerji performansının iyileştirilmesi için gerekli olan sistemleri ve prosesleri oluşturabilmesini sağlamaktadır.
ISO 27001
Bilgi Güvenliği
Kurumlar bilgi altyapılarını belirleyip, bu varlıklara yönelik olası tehlikeler analizi ederek, bu risklerin oluşması durumunda hangi kontrolleri uygulayacaklarına ve hangi kontrolleri uygulamayacaklarına karar verirler.
ISO 45001
İş Sağlığı ve Güvenliği
ISO 45001 standardı, bütün dünyada işletmelerin, çalışma ortamı risklerini düşürmek, çalışanların güvenliğini arttırmak ve daha güvenilir çalışma koşulları yaratma açısından işletmelere bir çerçeve oluşturmakta ve üzerlerindeki yükü düşürecek gereklilikleri içermektedir.
ISO 10002
Müşteri Memnuniyeti
Kuruluşların müşterilerinin şikâyetlerini nasıl başarılı bir şekilde ele alabileceklerini tanımlamalarına, yönetmelerine ve bu şikâyetlerden birer fırsat olarak yararlanmalarına yardımcı olur.
ISO 26000
Sosyal Sorumluluk
Kurumların hizmet veya üretim süreçlerinin, insan haklarının gereği olan değerlere uygun bir sistem altında çalıştığını ölçümler
ISO 31000
Risk Yönetimi
Kuruluşların faaliyetlerine ilişkin riskleri etkin bir şekilde yönetebilmeleri için hazırlanmış olan bir risk yönetim standardıdır. Güncellenen tüm yönetim standartlarında Risk Yönetimi yaklaşımı ön plana çıkmaktadır.
ISO 37001
Yolsuzlukla Mücadele
Kuruluşları yolsuzluğu önleme, tespit etme ve mücadele için yolsuzlukla mücadele politikası, yolsuzlukla mücadeleden sorumlu kişilerin atanması, eğitim, proje ve işbirlikteliklerinde risk değerlendirme süreçlerinin oluşturmasını sağlar.
ISO 28000
Tedarik Zinciri Güvenliği
Kurumların hizmet veya üretim süreçlerinin, insan haklarının gereği olan değerlere uygun bir sistem altında çalıştığını ölçümler
ISO 17025
Laboratuvar Akreditasyonu
TS EN ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar Standardı, deney ve kalibrasyon Laboratuvarlarının hem kalite hem de teknik altyapıları ile ilgili şartları belirlemektedir.
ISO 37120
Belediyeler İçin Sürdürebilir Kalkınma
şehirlerin hizmet sunumunu ve yaşam kalitesini değerlendirmek için belirlediği anahtar konulara göre ölçülmesini sağlar. Enerji, su temini, atık yönetimi ve ulaşım gibi toplum hizmetleri belediyeler için ekonomik ve sosyal kalkınma için önemli kriterleridir. Bunlar büyük altyapı sistemlerini gerektirir.
EN 15838
Müşteri İletişim Merkezi
İletişim merkezleri için ortak kalite ve teknik şartların belirlenmesidir. Standart hem iç hem de dış kaynaklı müşteri iletişim merkezleri için geçerlidir. Standart hem iletişim merkezi hem de bu merkezleri kullanan müşteriler için düzenlenmiştir.
AS 9100
Havacılık ve Uzay Sanayi
Uluslararası Kalite Grubu Havacılık ve Uzay Sanayisi tarafından geliştirilmiş bir Kalite Yönetim Sistemi Standardı'dır ve ISO 9001 üzerine temellendirilmiş olmakla beraber, havacılık, uzay ve savunma endüstrilerine özgü ekler ve yorumlar içermektedir.
TS ISO 29990
Eğitim ve Öğrenim Hizmetleri
Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Yönetim Sistemi’nin amacı küresel çaptaki kuruluşların eğitim ve öğretim kalitesini geliştirmektir. Bu standardın sağladığı gelişim sonucunda yönetimsel kolaylık ve karlılık elde edilirken aynı zamanda eğitim hizmetlerinde şeffaflık sağlar.
EN 15038
Çeviri Hizmetleri
Tercüme hizmetleri konusunda faaliyet gösteren kurumların güven oluşturmak için kullanabilecekleri en önemli standart EN 15038 standardıdır.
ISO 39001
Karayolu Trafik Güvenliği
Bu standart, yol trafiği sistemleri konusunda faaliyet gösteren organizasyonlara, trafik kazaları ile ilgili ölüm ve ciddi yaralanma riskini azaltmak ve sonuçta bunları ortadan kaldırmak için olanak sağlar.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping